About

FotoAbout2

Em dic Laura, tinc 30 anys i sempre tinc els peus freds. He viscut a diversos llocs i tinc el problema que quan algú em pregunta d’on sóc no sé què respondre i dono més explicacions de les necessàries.

L’any 2009 amb el meu xicot vam fer les motxilles i durant llargs mesos vam recòrrer el continent americà. Va ser a Brasil, entre caipirinhes i mangos, on vaig conèixer a la Gabriela. Ella, de seguida i sense adonar-me’n, es va convertir en l’ànima d’aquesta petita empresa: amor, passió, cuinar a foc lent, ballar descalça, inconformisme, caminar sense sabates, senzillesa, espontaneïtat. Llibertat.

La decepció amb el sector en el qual estava treballant i el fet d’haver viscut la llibertat d’aprop em van portar a buscar altres camins per guanyar-me la vida i per, d’alguna manera, poder retornar una mica de la màgia que a mi se m’havia concedit durant el viatge.

El que va passar després és fàcil d’explicar, difícil de fer i apassionant de viure: vaig estudiar disseny gràfic, vaig passar per mil crisi d’identitat i finalment quan vaig saber qui era i què volia va nèixer Gabriela amb tota la il·lusó i passió del món.

Gabriela són papers preciosos de molta qualitat, però Gabriela sobretot és que entre totes posem una mica d’Amelie Poulain a les nostres vides. Somriures, sorpreses, màgia. És un objectiu ambiciós? Potser sí, però no impossible. T’hi apuntes?

Si vols saber com començar et pots subsciure a la newsletter que publico una vegada al mes i ho descobriràs! Fes clic aquí! També em pots trobar a Facebook, Twitter i Instagram.

I per qualsevol cosa em pots escriure a hola@gabrielapapers.com

Una forta abraçada!
Laura

PD: si vols conèixer a la Gabriela la trobaràs a “Gabriela, clau i canyella” (Jorge Amado, 1958). Si te’l llegeixes explica’m que t’ha semblat!

Anuncis